اطلاعیه بسیار مهم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات نیمسال جاری

۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۷ کد : ۳۶۷۱ اخبار اطلاعیه

اطلاعیه بسیار مهم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات نیمسال جاری

1-    با توجه به تغییر ایجاد شده در تاریخ امتحانات، لازم است کلیه دانشجویان جهت مشاهده برنامه زمانبندی جدید، اقدام به مشاهده کارت ورود به جلسه خود نمایند. لازم به ذکر است کارت ورود به جلسه آزمون از ساعت 15 روز سه شنبه مورخ 27 خرداد در پورتال شخصی، قابل مشاهده است.
2-    کلیه امتحانات بصورت مجازی و در سامانه سیدا انجام خواهد شد. فیلم آموزشی نحوه شرکت در جلسه آزمون، پاسخگویی به سوالات و... از طریق کانالها  اطلاع رسانی می گردد. لذا لازم است دانشجویان قبل از شروع امتحانات، فیلم مذکور را به دقت مشاهده فرموده تا در زمان برگزاری آزمون دچار مشکل نشوند.
3-    زمان برگزاری آزمون (تاریخ و ساعت) دقیقاً همان تاریخ و ساعت مندرج در کارت آزمون است. آنلاین نشدن و عدم حضور به موقع در راس ساعت برگزاری، به منزله غیبت در جلسه امتحان خواهد بود.
4-    امتحان راس ساعت مقرر آغاز و در زمان تعیین شده توسط استاد محترم به اتمام خواهد رسید. لذا امکان تخصیص زمان اضافه وجود نخواهد داشت.
5-    در صورت خارج شدن دانشجویان از جلسه امتحان (به دلایل فنی) امکان بازگشت مجدد تا پایان زمان برگزاری امتحان مذکور وجود خواهد داشت. نکته قابل توجه این است که بعد از اتمام زمان قانونی امتحان، دانشجو اجازه ادامه امتحان را نخواهد داشت.
6-    در صورت بروز هرگونه مشکل فنی و سیستمی با شماره تلفن 76301225 داخلی 2181 ، پشتیبان فنی سامانه تماس حاصل فرمایید.

با تشکر
اداره آموزش و امتحانات آموزشکده سما - 27 خرداد ماه 99