صحت سنجی شماره تلفن همراه جهت ارائه خدمات در سامانه آموزشیار به دانشجویان دانشگاه آزاد آغاز شد

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۷ کد : ۴۰۱۷ اخبار اطلاعیه
تعداد بازدید:۷۸

به منظور ارایه خدمات برخط و آگاه‌رسانی لحظه ای امور آموزشی به دانشجویان گرامی در مرحله اول، فرایند صحت سنجی و تایید شماره موبایل شما در سامانه آموزشیار آغاز شد.
پس از ورود به سامانه آموزشیار و درج و تایید شماره تلفن همراه شما، فرایند دریافت کد اعتبار سنجی، درج و تایید در سامانه آموزشیار صورت می گیرد.
 پس از تکمیل فرایند صحت سنجی شماره تلفن همراه کلیه دانشجویان، در مرحله دوم که طی هفته های آتی اطلاع رسانی می شود، استفاده از App موبایل برای آگاه رسانی و دریافت خدمات آموزشی فعال می شود.
ضمنا برای دانشجویانی که بدهی شهریه و یا اقساط صندوق رفاه خود را حسب زمان های تعیین شده پرداخت نکرده باشند، امکان پرداخت بصورت الکترونیکی قبل از شروع امتحانات فراهم می باشد.
 لازم به توضیح است استفاده از خدمات آموزشی مانند برگزاری امتحانات، مشاهده تاریخ امتحانات، مشاهده نمرات، اعتراض به نمرات، ارزشیابی اساتید و .... منوط به تسویه بدهی مالی می باشد.
برای این منظور و حسب روال ترم های قبل، لازم است قبل از شروع امتحانات بدهی مالی تسویه گردد

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

نظر شما :